Metodologia Moms Montessori 

Apliquem la mirada d´amor de la Maria Montessori, de respecte i de confiança en els petits. Ens servim d´alguns dels seus materials pedagogics i els disposem a racons didàctics per a la autoexploració del món interior dels nens i nenes. 

Integrem rutines i activitats de la vida pràctica on ells participen de la preparació dels esmorzars, la neteja dels utensilis utilitzats, el rentat de la roba que s’ha tacat, rentant-la i tendint-la al sol, i cuidant que l’ambient continuï sent bonic entre altres tasques que els fomenta l´autonomía. 

Entenem el nostre espai com a lloc de recerca i de creació d’experiències, relacions i autoconeixement. 

Som un centre Montessori per a nens i nenes a partir d´1 any i fins a 6anys. Sota part de la metodología Montessori, junt amb el nostre amor per la infantesa i part de metodología propia, hem creat un espai on els nens i nenes aprenen, gaudeixen i es desenvolupen a través de l´aprenentatge, tant diari a l´escoleta, com per estades puntuals. 

Mentre es desenvolupa l´activitat fem una observació conductual de cada un dels nostres nens i nenes, amb la finalitat de detectar precoçment qualsevol dels signes d’alarma de disfunció cognitiva pèr tal de posar en avís als pares i mares i posar-nos a treballar-ho el més aviat possible. 

Des de les 8:00 h fins a les 17.00 h funcionem com escoleta, acollint a nens i nenes a partir d’un any i fins a sis anys en diferents modalitats horàries. 

Matí de 8:00 h a 13:00 h 

Migdia des de les 8:00 h fins a les 15:00 h 

Dia complet des de les 8:00 h fins a les 17:00 h 

A més de plans personalitzats segons les vostres necessitats, per períodes, dies i hores soltes.