ESCOLETA MOMS MONTESSORI D´1 ANY A 6 ANYS

Hi ha tres grups per edats:

1r grup: 1 i 2 anys (8 nens)
2n grup: 3 i 4 anys (10 nens)
3r grup: 5 i 6 anys (10 nens)

1r grup

Els més petits són a càrrec de la Ingrid, la nostra educadora infantil.

2n grup i 3r grup

El segon i tercer grup són a càrrec de l’Alexander, el nostre psicòleg infantil, natiu i mestre d’anglès, i música i de la Yaiza, la nostra pedagoga i docent. Entre tots dos, imparteixen el nostre mètode per l’aprenentatge dels nens i nenes a tots els àmbits.

Durant les vacances escolars, fem casals, de manera que els nens i nenes poden continuar assistint a l’espai infantil de Moms Montessori tant per Setmana Santa, com per Nadal i Estiu. Els alumnes de l’escoleta tenen descomptes especials tant en els casals com als tallers i extraescolars.

Aprenentatge dels hàbits quotidians

Per l’aprenentatge dels nostres petits i petites, com el canvi de bolquers i el control d’esfínters, disposem d’una sèrie de contes i cançons de creació pròpia que els motiva a anar evolucionant en els seus reptes, com deixar el xumet o treure el bolquer i demanar anar al lavabo.

Gestió de sentiments i emocions

Si hi ha canvis a casa, com el naixement d’un germanet, la separació dels pares o la falta d’un membre important per ells, com avis i altres, etc., els ajudem a gestionar les emocions que els produeix aquest canvi i a adaptar-se a les noves realitats, amb l’ajuda de l’Alexander (psicòleg infantil) i la Sonia (coach familiar i intrapersonal).

Si esteu interessats, contacteu amb nosaltres i us farem arribar el nostre projecte educatiu.