Observació conductual · ESCOLETA MOMS MONTESSORI

Mentre els nens i nenes es desenvolupen, a l’escoleta Moms Montessori fem una observació conductual molt orgànica, ja que mentre els nens i nenes es relacionen amb nosaltres i amb els altres infants podem valorar les seves interaccions, amb la intenció de detectar qualsevol dels signes d’alarma de disfunció cognitiva per tal de posar en avís als pares i mares i posar-nos a treballar-ho al més aviat possible.

També pots demanar una consulta amb el nostre psicòleg infantil per comentar quelcom que tu mateix/a has observat, o si necessites que donem una ullada a un primer diagnòstic.

En ser una petita escoleta amb grups reduïts, ens és molt fàcil conèixer el caràcter i necessitats de cada un dels nostres nens i nenes, i la comunicació amb les famílies és propera i constant.
Fem que els nens i nenes sentin que l’escola és una extensió més de la família, com quan van a casa dels avis o dels tiets. I aquesta seguretat en l’ambient els motiva molt més.

L’equip de Moms Montessori ens sentim també com una mena de família, ens estimem i treballem en equip, i això augmenta la sensació de seguretat i tranquil·litat dels petits i petites.