Saltear al contenido principal

Tarifes

3 formes bàsiques

Talonaris d’Hores

Si t’ agrada el sistema Moms i vols gaudir dels nostres serveis, pots aprofitar els avantatges dels nostres talonaris, de manera que les hores et surtin més econòmiques que a preu d’ hora solta. Tenim tres packs:

Hora solta: 8€
Talonari de 6h: 40€ – 6,6€/h
Talonari de 15h: 90€ – 6€/h
Talonari de 30h: 150€ – 5€/h

Aquestes hores del talonari son vàlides per bescanviar per qualsevol dels nostres serveis, excepte tallers extraescolars i festes d’aniversari.

Regala Moms

El temps és el més valuós que tenim, el temps és or i vida, per això, a Moms, l’ emboliquem per regal i posem a la teva disposició el millor regal del món per als pares i mares:

Temps extra, temps lliure

targeta de 3 hores: 20€
targeta de 6 hores: 40€
targeta de 10 hores: 60€
targeta de 20 hores: 110€

Festes d’Aniversari a Moms

Sota Reserva

Sala decorada
Esmorzar o berenar
Manualitats, pinta-cares, jocs i música
Pastís

Divendres tardes i dissabtes al matí

Preu per nen tot inclòs 20€ Mínim 10 nens a partir de 3 anys

L’Equip Moms

El nostre equip humà està composat per professionals, persones que adoren als nens i supervisats per un especialista en conducta infantil i intel·ligència emocional, guia Montessori, titulat per la Universitat Blanquerna en col·laboració amb OMI (Organització Montessori Internacional) que en tot moment dirigeix ​​a la resta de guies i participa de les activitats que es desenvolupen a Moms, perquè els nens juguin i desenvolupin les seves capacitats en un entorn equilibrat i segur.

A més, et podem orientar amb qualsevol cosa que necessitis en relació a la conducta del teu fill i els seus dons, que esperem descobrir molt aviat.

Per descomptat, sabem que l’espai Moms és un ésser viu que va demandant noves activitats i serveis a mesura que vagi evolucionant i no deixarem d’innovar i oferir tot allò que ajudi a la consecució del nostre objectiu.

Vols saber-ne més?

Omple el formulari per resoldre els teus dubtesHe llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat.

Volver arriba
Abrir chat